INFORMATION TILL FÖRETAG/ARBETSGIVARE

"Hur mycket jag dricker på min fritid är min ensak. Bara jag sköter mitt jobb så ska väl ingen lägga sig i." Det är säkert några som håller med om det.

Problemet är att för hög konsumtion av alkohol/ tabletter förr eller senare påverkar hälsan och hur man fungerar som medarbetar på sin arbetsplats. Om vi skaffar oss goda förutsättningar till hur vi ska förhålla oss till frågan om alkohol och droger kan vi både förebygga problem och agera i tid.

Eleonoragruppen har lång och gedigen erfarenhet av arbete med alkohol/drog/tablettberoende, krishantering, arbetsrelaterade problem, stress, depression, samt psykosociala problem. Våra kunder och andra uppdragsgivare får ett professionellt bemötande i en trivsam miljö.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 


Nyheter
Aktiviteter
2019-09-01 Utbildning: Föräldrastöd
Vi erbjuder utbildning i föräldrastöd, vid intresse ta kontakt med oss så berättar vi m...
2019-09-01 Studiebesök hösten 2019
Du är välkommen att göra ett studiebesök på Eleonoragruppen måndagen den 23 sept 10.00 ...
2019-09-01 Prime for life
Prime for life är en kurs som handlar om att förebygga alkohol - och drogrelaterade pro...
2019-09-01 "Att möta barn i svåra livssituationer. Fokus på små barn, 4-7 år"
Vi har under många år arbetat med barn i åldrarna 4-7 år och erbjuder utbildning på omr...
2019-11-21 Barngruppsledarutbildning
Vi kan regelbundet erbjuda vår barngruppsledarutbildning "Samtal med barn i svåra li...
2019-09-02 Tisdagsföreläsningar hösten 2019
Föreläsningarna startar första helgfria tisdagen varje månad. Under hösten kommer det a...
 


 


Eleonoragruppen har behandlingsgrupper för barn från fyra års ålder, tonåringar och vuxna.

Som företag kan Du vara med och sponsra, så att barn ges möjlighet att delta i behandlingsgrupp. Kontakta oss via mail info@eleonoragruppen.se eller telefon 013-129930 om ni är intresserade av detta. Vi erbjuder alla våra sponsorer snabb återkoppling och rådgivning i frågor som rör beroende, psykisk ohälsa, våld, stressrelaterad problematik, relationsproblem, arbetsrelaterade problem och livskriser.


"Jag tycker att Hemliga Klubben är bäst, alla borde gå i den...."

Eleonoragruppen anordnar anhörigvecka två gånger per år. För många är det är stort steg att ta, här berättar en person om sin upplevelse:

”Under mina samtal kom det upp vid flera tillfällen om jag var intresserad av att delta på en anhörigvecka. Jag tyckte att det inte var något för mig. Trodde inte på idén att sitta flera i grupp och prata, tyckte att jag kunde få ut samma sak i mina enskilda samtal. Men efter en viss mognad och upprepade försök från personalens sida så bestämde jag mig ändå för att följa med...

Klicka på läs mer för att se hela berättelsen

Bok2

Välkomna till vår föreläsningsserie. Föreläsningarna startar första helgfria tisdagen i varje månad. Sammanlagt är det tre träffar på en månad. Missar du en träff kan du ta igen den följande månad. Föreläsningarna är kostnadsfria. Fika serveras till självkostnadspris.

Föreläsningarna handlar om; beroendeutveckling, konsekvenser för anhöriga och personliga berättelser.

Du behöver inte anmäla dig, utan är välkommen till våra lokaler på Järnvägsgatan 8 A på tisdagar mellan kl. 18.00-19:30. Under ”Aktiviteter” kan du hitta aktuella datum.

Kontakta oss på Eleonoragruppen

Ring 013-129930 och lämna ett meddelande på telefonsvararen, så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Det går även bra att maila till info@eleonoragruppen.se eller använda formuläret.


 


 


Kontakta oss

ELEONORAGRUPPEN AB
Järnvägsgatan 8 A
582 22 Linköping

Telefon: +46(0)13 12 99 30

E-post: info@eleonoragruppen.se

Swish Swish

Vill Du vara med och bidra till att fler barn och familjer kan få hjälp går det bra att swisha valfritt belopp. Märk insättningen med ”Barngrupp 2019”

Swish-nr: 1233719671

Sociala medier